LJETO U OZLJU 2018 – NAJAVA LIPANJ

21.05.2018 \ 10:55 \ 87 days

Treća ljetna sezona na obnovljenom Gradskom kupalištu u Ozlju, ispod prekrasne HE Munjara upravo počinje.

Od 15.6. pa do kraja kolovoza organizirali smo raznovrstan program – od koncerata i projekcija filmova preko kreativnih radionica do sportsko-rekreacijskih sadržaja.

Na samom početku, u petak 15.6. u organizaciji Turističke zajednice Grada Vinkovaca, u Ozlju se predstavljaju slavonski proizvođači prehrambenih proizvoda (med, suhomesnati proizvodi, ljuti umaci od paprike, rakija), naravno, u društvu tamburaša. Odmah dan poslije svoje 12. okupljanje organiziraju ozaljski bikeri Colapis Riders.

Posljednji vikend u lipnju, 30.6. prijepodne održava se čišćenje obale Kupe, u organizaciji Ronilačkog kluba Geronimo, a navečer se prvi put u Ozlju predstavljaju legendarni Neno Belan & Fiumens.

Tijekom srpnja i kolovoza održavati će se sportsko-rekreativni programi, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ozalj – mali nogomet, odbojka, slackline, frizbi, stolni tenis…

Poznati kazališni redatelj Mario Kovač održat će 9.-13.7. dramsku radionicu za djecu, a svoje radionice za 14.7. pripremili su i sjajna ekipa iz udruge Tehno Oz. Na samom kraju kolovoza, 25.-26.8. ozaljski Radio klub organizira program Elektroni nad Kupom III.

Iz Karlovca nam u goste uz vruće latino ritmove ponovo dolazi Saša Lugar i Riverdance ekipa, a s najnovijim filmskim hitovima Kinoklub Karlovac i uvijek popunjeno Riječno kino.

U Ozalj je na kupalište i dalje moguće doći i Rumobil izletničkim vlakom iz Zagreba i Karlovca, svake subote.

Na kupalištu će biti organiziran TV-prijenos Svjetskog nogometnog prvenstva iz Rusije.

Pridružite nam se, dođite u dobrom društvu i donesite pozitivne vibracije na naše obnovljeno i uređeno Kupalište S Pogledom.

Ulaz na sve programe je slobodan.

Pokrovitelji – Grad Ozalj i Turistička zajednica Grada Ozlja
PROGRAM 2018 – lipanj
15.6./Iz Vinkovaca s ljubavlju – predstavljanje proizvođača hrane i nastup tamburaša

16.6./12.Colapis party

30.6./Eko akcija čišćenja Kupe

30.6./Neno Belan & Fiumens