Predstavljanje destinacije Zeleno srce Hrvatske

06.03.2015 \ 14:53 \ 3 yrs

U hotelu Korana Srakovčić održana je prezentacija projekta Hrvatska 365, te rad destinacije Zeleno srce Hrvatske: Karlovac-Ozalj-Ribnik.Predstavljen je projekt "Gourmet365" kojeg je prisutnima predstavio pomoćnik ministra turizma g. Davor Ižaković.Prisutnima je prezentirana i nova brošura destinacije Zeleno srce Hrvatske. Istaknuto je kako se destinacija Zeleno srce Hrvatske opredijelila na razvoj četiri ključna turistička proizvoda: kultura, aktivan odmor, vino i gastronomija, te cikloturizam.

Cilj je sinergijski djelovati na dobrobit cijele destinacije. Predstavnici destinacije će idući tjedan prezentirati svoju ponudu na sajmu Place2GO u Zagrebu, a zatim i u Sloveniji u Novom Mestu putem tv kuće Vaš kanal koja će destinacijsku ponudu promovirati u Sloveniji.

Brojne promotivne aktivnosti u destinaciji tek slijede, a na natječaj HTZ-a prijavljen je projekt edukacije za vodiče, someliere, te predstavnike smještajnih i ugostiteljskih kapaciteta kako bi se ojačale kvalifikacije zaposlenih u turističkom sektoru, a s ciljem što bolje konkurentnosti.