Godišnja skupština KUD-a Vrhovac

09.03.2015 \ 16:14 \ 3 yrs

Uz članove KUD-a Vrhovac, skupštini su bili nazočni i brojni gosti; KUD-ovi "Ključ" iz Trga, Zadobarje, Kamanje, Mostanje, Sv. Margareta, Vivodina, Netretić, "Katarina Zrinski" iz Ozlja, "Josip Torbar" iz Krašića, Mahično i predstavnici ZAKUD-a Karlovačke županije.

Mjesna društva, lovačko, sportsko, vatrogasno, mjesni odbor, Udruga vinogradara, vinara "TRS" i gradonačelnica ispred Grada Ozlja izrazili su potporu ambicioznom planu rada KUD-a Vrhovac u 2015. godini.

Najveći izazov ove godine biti će kvalitetno organiziranje "Starih seoskih igara" i izgradnja/preseljenje stare drvene kuće u središte Vrhovca.

Kuća se planira urediti u etno kuću vrhovačkog kraja i svojevrsnu "recepciju mjesta i vinske ceste".

Uspješna realizacija ovog projekta treba značiti krunu uspješnog dugogodišnjeg djelovanja i kvalitetni iskorak u novo razdoblje.

Gradonačelnica je istaknula kako donacija KUD-ovima iz gradskog proračuna ne drži troškom nego ulaganjem u razvoj sredina u kojima KUD Vrhovac i ostali ozaljski KUD-ovi djeluju.

Rad i djelovanje raznih entuzijasta doprinosi zajedništvu, čuva i njeguje kulturnu i eko baštinu našeg kraja, na čemu se gradonačelnica u ine gradske vlasti i svoje osobno ime iskreno zahvalila i zamolila sve da i dalje nastave predano raditi i tako promovirati naš Grad.